LUNCHCAFE WATERLOO

Recentebeoordeling


4 sterren uit 101 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Lunchcafe Waterloo. Meer weten? Ontdek meer

18 mrt 2023 om 7:14 erwten soep wederom superlekker, dank
15 mrt 2023 om 13:29 Hartstikke goed was zeer lekker.
11 mrt 2023 om 5:43 Lekkerste erwtensoep die ik ooit gegeten heb. Dank
28 jan 2023 om 20:46 Heerlijke broodjes en ruim belegd
24 jan 2023 om 19:10 Ik had een broodje kroket en een pistolet gerookte kip ,allebei heerlijke van genoten!
9 jan 2023 om 0:23 Taai slap broodje met zalm en randje slappe chips eromheen. Voor 12.50! Hoe dan.
11 dec 2022 om 15:41 Bezorgtijd van 60 minuten voor 2 simpele broodjes die vervolgens helemaal taai aankwamen. Niet voor herhaling vatbaar
7 dec 2022 om 19:34 Prima snelle bezorging, alleen veel te veel mayonaise op de club sandwich.. ik hou van mayonaise maar het stroomde praktisch uit het broodje..
1 okt 2022 om 12:55 Super lekker.alles los van elkaar bezorgd waardoor broodjes nog lekker knapperig waren.aanrader
17 aug 2022 om 13:18 prima , goed verzorgd, duidelijk gestickerd en netjes verpakt, , het was voor een lunch meeting , erg goed , koop ik graag weer
4 jun 2022 om 8:10 Ik heb meerdere malen eten besteld en het was perfect.
29 mei 2022 om 14:58 Ik woon zo ongeveer om de hoek. Bestel graag en van harte in de buurt. De levertijd werd dik over een uur. Toch werd het broodje warm vlees en de croquet nagenoeg bijna koud bezorgd. Na een hap verdween het in de vuilnisbak.