LUNCHCAFE WATERLOO

Recentebeoordeling


4 sterren uit 90 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Lunchcafe Waterloo. Meer weten? Ontdek meer

1 okt 2022 om 12:55 Super lekker.alles los van elkaar bezorgd waardoor broodjes nog lekker knapperig waren.aanrader
17 aug 2022 om 13:18 prima , goed verzorgd, duidelijk gestickerd en netjes verpakt, , het was voor een lunch meeting , erg goed , koop ik graag weer
4 jun 2022 om 8:10 Ik heb meerdere malen eten besteld en het was perfect.
29 mei 2022 om 14:58 Ik woon zo ongeveer om de hoek. Bestel graag en van harte in de buurt. De levertijd werd dik over een uur. Toch werd het broodje warm vlees en de croquet nagenoeg bijna koud bezorgd. Na een hap verdween het in de vuilnisbak.
25 apr 2022 om 12:56 kreeg een sompig broodje gezond "Deluxe" , een philly steak, brood open gesneden met boter besmeurd. in een plastic bak de steak? Wat op een bak kots leek geen stuk steak te bekennen. Mond trekt samen van het zout. Kaas op tosti niet gesmolten. NEE!
10 apr 2022 om 13:53 Duurt te lang!
21 mrt 2022 om 13:21 Heerlijke Maaltijden& English breakfast. Dit restaurant is een aanrader! Top....
6 feb 2022 om 14:15 Eten was erg lekker, bezorging duurde erg lang
5 jan 2022 om 15:47 Super vriendelijke mensen, warm ontvangst, oprecht een van de beste erwtensoepen die ik tot heden heb gehad!
12 dec 2021 om 14:17 Na 1 uur gebeld waar ze bleven,hoorde ik dat de bezorger pas over 20 min bij t rest.kon zijn. Dus dik 1,5 uur op eten moeten wachten. ipv croissant Nutella kreeg croissant kaas. Tosti niet gekregen. En dan nog ontkennen ook!! Wtf alsof ik lieg!
28 nov 2021 om 19:20 Very mediocre. The order took 90 minutes to get here.
13 okt 2021 om 21:44 Bezorging opzich prima Broodje warm vlees heel erg taai. Jammer